#Happy26GDay




GUYS, TODAY IS #Happy26GDay || 18082013 ||

HAPPY BIRTHDAY KWON JI YONG !! (:

WISH YOU BEST OF LUCK IN YOUR LIFE & BECOME BEST CAPTAIN EVER...

wish to GD here || twitter || facebook ||

For those who want to know more about G-Dragon you can find it out here || wikipedia ||

HAPPY BLOGGING (^__^)

CHOCLATE MOIST CAKE




Hi, I just wanted to share my moment with my lovely sister here !

Semalam adik telah berjaya lepaskan kes mengidam dia....huhu

Apa lagi kalau bukan Choclate Moist Cake...

Nak buat sendiri tak reti, so mak beli bahan2 nye pastu mintax tolong jiran buatkan kek nye....

Kek nye sangat sedap !! nyum3x...

Terima kasih pada Cik Idah Mat Jais sekeluarga kerana sudi menolong...

 Nak share resepinye pun tak tahu nak cite cmne...

So, korg leh cek site ni untuk dapatkan detail resipi ----> Kek Coklat Moist




P/S: Korang try la buat, nanti hantar ke aku sikit... Nak jugak rasa air tangan korang...hihi

Happy blogging ! (^_^)

OTAI RAMADHAN


Iskhhh ! membara rasa mata ni...

Mana tak nye, nampak budak kat kedai air tebu dengan selamba nye dia minum air...

Hilang ingatan agaknya ramadhan tak abis pon lagi !

Kalau ye pon nak tunjuk otai, banyak lagi perkara lain boleh buat....

Padahal mak aku nampak dia minum, da kena tegur bole lagi dia tersengih mcm kodok bawah tempurung...

Tak faham sungguh ngan orang cenggitu....

P/S: Hormatilah Bulan Ramadhan.... Nak otai biar otai cara bijak !


GILAKAH AKU ??


Hiiii bloggers also readers out there !

This new post, just nk menjawab persoalan sama ada aku ni minat kpop or korea or whatsoever..

Setiap perkara ada baik buruknye ye dok...

Tak salah kan nk minat something/someone, just jangan la OVER kot !

Klu tanye pasal kpop ke drama korea ke, aku mengaku aku agak teruja...

Tapi still ade batasan yang aku jaga, dan dengan sedaya upaya aku amek apa yang positif je....

Takde nye nak pergi tgok konsert dorg pastu sibuk nk menjerit melolong, cube nak dekat ngn dorg tok salam ke pegang ke... oh! tidak sama sekali ~

# Paling tak pon aku jerit dalam hati je.. Ehh, leh caye ke?? XD 

Then, aku tapis dulu drama or movie korea yang sesuai tok smua tgok...

Dan aku suggest korg tgok latest drama ni --> The Queen's Classroom

#siyes korg nagis setiap episode...hahaha

Aku tau ramai kipas-susah-mati artis korea kat Malaysia ni...

# Bcoz me too and i'm big fan of GD

Aku faham korg sayang idol2 korg tu.. 

# Still, behave!

P/S: Maaf klu ade silap salah terkasar bahasa, terguris hati segala bagai la...hihi
Hanya untuk dijadikan peringatan sendiri dan yang lain2...

Happy blogging everyone ! (^__^)




Powered by Blogger.